VEKS, KKV søger el- og automationsmedarbejder

Vil du være med til at drive og vedligeholde et flisfyret kraftvarmeværk, der leverer fremtidssikret, miljøvenlig og sikker fjernvarme?

Køge Kraftvarmeværk har snarest muligt brug for dig som el- og automationsmedarbejder til at vedligeholde værkets produktionsanlæg og udføre fejlfinding mv.

Køge Kraftvarmeværk er et biofyret anlæg, som producerer el og damp ved forbrænding af flis og savsmuld. Der er 20 medarbejdere ansat på værket.
Din arbejdstid ligger primært inden for normal arbejdstid i dagtimerne. Derudover må du reg-ne med at have tilkaldevagter og eventuelt udføre merarbejde i travle perioder.

Ansvars- og arbejdsområde

Du vedligeholder og udfører sammen med dine kolleger fejlfinding på vores produktionsanlæg og værkets andre tekniske anlæg.
Dine primære opgaver er også at:

 • udføre vedligeholdelsesarbejder i forbindelse med stærkstrømsanlæg
 • udføre vedligeholdelsesarbejder i forbindelse med SRO-anlæg og instrumentering 
 • være med til at løse revisions- og havariopgaver på anlæg
 • deltage i projektopgaver, for eksempel i forbindelse med ombygning af anlæg 
 • kunne udføre opgaver af mekanisk karakter
 • løse ad hoc-opgaver i forbindelse med driftsstop og havari.

Din profil 
Du har en relevant uddannelse - eksempelvis som automatikmekaniker, industrielektriker, elektroniktekniker eller lignende og har minimum tre års erfaring fra lignende stilling. 
Det er et krav, at du har kørekort til personvogn og kendskab til IT på brugerniveau, og at du skriftligt kan dokumentere og rapportere de udførte opgaver. 
Det er en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende opgaver:

 • kalibrere og justere måleudstyr 
 • vedligeholde elektriske og pneumatiske ventildrev 
 • udføre fejlfinding på el- og automationsanlæg 
 • udføre dokumentationsstyring og løse mindre projekteringsopgaver
 • erfaring med tegningsarbejde i PC Schematic
 • PLC-erfaring f.eks. med Siemens S7 og ABB 800 xA.

Det er vigtigt, at du både har gåpåmod og en ansvarsbevidst indstilling til dit arbejde - og ikke er bange for at blive beskidt! Du er god til både at arbejde selvstændigt og sammen med dine kolleger. Desuden har du en god ordenssans og en systematisk tilgang til dit arbejde.

Du er også indstillet på at yde en ekstra indsats, når vi har travlt.

Vi tilbyder

 • Ansættelse i et selskab i rivende udvikling med spændende og inspirerende opgaver
 • Dynamiske og engagerede kollegaer, der lægger vægt på faglig sparring og har en uformel omgangstone. Du har gode muligheder for at præge din hverdag og træffe beslutninger sammen med dine kolleger
 • Gode muligheder for faglig udvikling - og efteruddannelse
 • Løn efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation
 • Godt arbejdsmiljø med en bred kontaktflade
 • Sundhedsforsikring
 • Flextid, frugt- og frokostordning
 • Arbejdssted Køge Kraftvarmeværk, Værftsvej 2, 4600 Køge.

Kontakt os
Du er velkommen til at få yderligere oplysninger om stillingen på telefon 23 22 39 87 hos teamleder Henrik Lindhardt, hos hvem du også kan rekvirere en funktionsbeskrivelse hli@veks.dk

Ansøgningsfristen er tirsdag den 3. april 2018 kl. 12.00. Din ansøgning, cv og eksamenspapi-rer bedes sendt pr. e-mail til veks@veks.dk. Ansøgningssamtaler vil ske løbende i uge 15 og 16. Ønsket tiltrædelse den 1. juni 2018 - eller efter aftale.

VEKS anser mangfoldighed som en styrke og ønsker at fremme ligestilling. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, handicap, hudfarve, nationalitet, religion eller etnisk til-hørsforhold til at søge stillingen.

VEKS
Roskildevej 175, 2620 Albertslund
www.veks.dk  veks@veks.dk  T: 43 66 03 66

VEKS er et miljøcertificeret transmissionsselskab for fjernvarme. Rørsystemet overfører kraftvarme og overskudsvarme fra affaldsforbrænding til 20 lokale fjernvarmeselskaber, der dækker 170.000 husstandes varmeforbrug. 

I disse år udvider VEKS fjernvarmeforsyningen blandt andet i Køge, hvor selskabet ejer og driver Køge Kraftvarmeværk og Køge Fjernvarme.
VEKS’ er et non-profit selskab, hvis værdigrundlag bygger på åbenhed, ansvarlighed, respekt og energi.
VEKS er et interessentskab mellem 12 kommuner på Vestegnen: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Greve, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Køge, Roskilde, Rødovre, Solrød og Vallensbæk. VEKS har 80 medarbejdere. www.veks.dk VEKS er et interessentskab mellem 12 kommuner på Vestegnen: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Greve, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Køge, Roskilde, Rødovre, Solrød og Vallensbæk. VEKS har 69 medarbejdere.


Fakta om VEKS

* 170.000 husstande
* 135 km dobbeltrør; ø100 - ø800
* 56 vekslercentraler
* 29 spidslastcentraler
* 14 pumpestationer
* 20 kunder; Vestegnens lokale fjernvarmeselskaber
* Hundredevis af store slutkunder i Køge Fjernvarme og Tranegilde Fjernvarme

Kørselsvejledning

Citat

Kraftvarmesagen i Hovedstadsområdet var vel nok en af de politisk mest komplicerede, el-sektoren havde været involveret i bortset fra sagen om kernekraft. Modsat den var forløbet i kraftvarmesagen koncentreret til få år mellem 1979 og 1982/83. Derfor og fordi udbygningen med kraftvarme blev virkeliggjort, blev kraftvarmesagen mere dramatisk med et absolut højdepunkt i 1982.


(Citat fra Søren Federspiel: Dynamikken bag energien, 2002, p252)