VEKS' verden

VEKS har ansat to nye medarbejdere

Finn Bruus, teamleder, Plan og Projekt startede 1. november. Finn (55 år) er ingeniør og har erfaring fra blandt andet Damgaard, Carl Bro, Helsingør Fjernvarme, HOFOR og Greve Fjernvarme. Senest har Finn været daglig leder af et team på 10 ingeniører hos MOE A/S, hvor han siden 2013 har haft funktion som forretningschef og seniorfagingeniør.

VEKS har ansat Kenneth Nielsen (foto mangler) som teamleder for Drift, Regulering og Overvågning med tiltrædelse primo december. Kenneth (47 år) er maskinmesteruddanet og har blandt andet haft ansvaret for Vattenfalls kontrolrum i København og Stockholm. Kenneth har tidligere arbejdet som værkstedsmester, driftsmester og kontrolrumsmester på Amagerværket. Senest har Kenneth arbejdet i Energistyrelsen som specialkonsulent. 

Kenneth afløser:
Mikael Stendorff, som efter eget ønske er fratrådt som teamleder for team Drift, Regulering og Overvågning. Mikael har i stedet fået en ny funktion som kvalitetskoordinator i team Kvalitet og Service. 


To medarbejdere har valgt at stoppe i VEKS:

Efter knap 25 års ansættelse hos VEKS stoppede Per Olsen, projektkoordinator i team Kvalitet og Service ved udgangen af oktober for at gå på pension.

Projektudvikler Jens Brandt Sørensen er gået på pension og havde sidste arbejdsdag den 19. november.

 

 
 

Fakta om VEKS

* 170.000 husstande
* 135 km dobbeltrør; ø100 - ø800
* 56 vekslercentraler
* 29 spidslastcentraler
* 14 pumpestationer
* 20 kunder; Vestegnens lokale fjernvarmeselskaber
* Hundredevis af store slutkunder i Køge Fjernvarme og Tranegilde Fjernvarme

Kørselsvejledning