Julehilsen 2021

Tak for fleksibilitet og forståelse gennem 2021!

20. december 2021

Når vi i VEKS ser tilbage på 2021, vil året blive husket for to væsentlige begivenheder:

  • ”Lukkelisten” for affaldsenergianlæg i Danmark, der havde udpeget ARGO i Roskilde som ét af de anlæg, der skulle lukkes.
  • Coronanedlukning 

Ved mobilisering af alle gode kræfter forkastede Energistyrelsen i februar 2021 lukkelisten - nu 10 måneder senere taler vi om fremtidige mulighederne for CO2-fangst på ARGO. Det er en omskiftelig verden vi lever i!

Coronanedlukningen betød, at mange af medarbejderne i VEKS måtte arbejde hjemmefra, mens andre pga. deres kritiske arbejdsfunktioner måtte fortsætte med at møde fysisk op.

Uvante rammer

Med en engageret og ”trodsig” indstilling til, at vi skal kunne håndtere denne uvante situation, er det endnu et år lykkedes at levere stabil og sikker varme til alle de 170.000 fjernvarmekunder i VEKS’ forsyningsområde.
Også selv om rammerne var uvante – og stressende for alle.

Til alle VEKS’ medarbejdere – I har gjort det fantastisk godt i 2021 – og derfor skal der lyde en stor og oprigtig tak til jer.
Men også til jeres kære, der har været med til at sikre trivsel og meningsfuldhed på hjemmefronten, så I på trods af ukendte og -prøvede arbejdsbetingelser, har kunnet levere.

VEKS’ samarbejdspartnere har haft tilsvarende udfordringer – så fra VEKS tak for fleksibiliteten og forståelsen gennem 2021.

Med ønsket om en Glædelig Jul og et Godt Nytår til alle
Lars Gullev