Ny vicedirektør

Trine Sannem Mønsted bliver VEKS’ vicedirektør

8. februar 2023

Trine Sannem Mønsted starter den 1. marts 2023 som VEKS’ nye vicedirektør. Trine er økonom af uddannelse (Cand. Oecon fra Aarhus Universitet) og har arbejdet som kontorchef i Energistyrelsen siden 2015. 

Senest kommer Trine fra en stilling som leder af Varmeenheden i Energistyrelsen, hvor hun har tre teamledere og 20 medarbejdere. Ansvarsområdet har blandt andet været at udforme og implementere en række politiske aftaler på varmeområdet, herunder udfasning af naturgas i ”Klimaaftale om grøn strøm og varme 2022 - Danmark kan mere II”, samt den politiske aftale om geotermi og de tilhørende lovforslag. 

Trine har et stærkt øje for - og indgående erfaring i - strategisk ledelse og deraf følgende udvikling og implementering af nye organisationsformer samt ikke mindst procesledelse.

Der var 20 kandidater i ansøgerfeltet - et eksternt rekrutteringsbureau har stået for analyser samt test af udvalgte kandidater.  

Trine er 51 år og kommer med en solid ledelsesbaggrund og vant til at agere i et fagligt og politisk miljø. Hun har før Energistyrelsen været omkring Naturstyrelsen, Økonomi- og indenrigsministeriet, samt Udenrigsministeriet hvor hun har været udstationeret i tre år på Ambassaden i La Paz, Bolivia.