Rejsegilde, teknikbygning

Vigtig milepæl blev fejret med rejsegilde for Lervangs Vekslerstation - en del af varmelager-projektet

23. juni 2020
Finn Bruus holder tale. Længst til venstre ses direktør Astrid Birnbaum, Høje Taastrup Fjernvarme

Til rejsegildet takkede Finn Bruus, projektleder for varmelagret håndværkere, samarbejdspartnere og ikke mindst Høje Taastrup Fjernvarme. VI går med varmelagret nye veje - sammen med en af VEKS’ kunder. Høje Taastrup Fjernvarme har længe turdet - også med andre projekter - at tænke visionært, modigt og handlekraftigt. 

Samarbejdet har, fra vi stak hovederne sammen, båret præg af stor enighed om ideudvikling, planlægning, organisering og udførelse. Når anlægget står klart, 

er de to selskaber stadig uløseligt knyttet sammen, da Høje Taastrup Fjernvarme vil stå for den efterfølgende drift. 

Gør en forskel

Anette Storm, direktør i DS Flexhal er stolt over, at virksomheden - ved at opføre den 500 m2 store hal - giver et konkret bidrag i det spændende projekt. Som traditionen byder, skulle der smadres et glas og udfoldes et længe leve for den nye bygning. 

Finn Bruus lagde derudover vægt på, at varmelagret er et konkret eksempel på, at de to selskaber VIL bidrage til den grønne omstilling. 

Projektet har allerede skabt stor interesse og respekt - også langt uden for vores grænser. Det er med til at bekræfte, at vi i Danmark - ved at tænke lidt anderledes -, kan høste kæmpe energi- og miljømæssige resultater.

Derfor skulle dagen fejres!